Weet wat je niet weet (per seconde wijzer)

In de aflevering van 17 augustus 2011 van per seconde wijzer speelde Gusta Willems een vierde ronde tegenwoordige tijd. Of ze het uiteindelijk gehaald heeft zal ik niet verklappen, maar wat ze erg goed deed was weten wat ze niet wist.

Vaak raken mensen in paniek bij een moeilijke vraag. Als ze aantal antwoorden niet weten dan gebruiken ze te veel jokers. Uiteindelijk komen ze werkelijk in de problemen bij de laatste vraag, ze hebben geen jokers meer of ze hebben te weinig tijd. Bij elke vraag koos Gusta precies voldoende jokers om door te mogen naar de volgende vraag.

Weten wat je niet weet kan net zo belangrijk zijn als weten wat je wel weet.

Deel:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • Live
 • PDF
 • RSS
 • Google Buzz
Dit bericht is geplaatst in probleemoplosproces. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *