Werk aan je alternatieven.

Werk aan je alternatieven is vaak het beste advies dat je kan geven aan iemand die het even niet meer ziet zitten. Natuurlijk pas nadat de emoties zijn geuit en er ruimte is voor rationele stappen. Andere uitspraken zijn waar hetzelfde advies op zijn plaats is: “ik zie geen uitweg meer”, “ik weet niet meer wat ik moet doen”, “ik zit vast”.

Emile Roemer van de SP kent dit advies ook. Niet bij de pakken neer zitten en in de slachtofferrol kruipen, zoals zijn collega’s van de andere linkse partijen, maar handen uit de mouwen en aan de slag: zelf een regeerakkoord schrijven. Hij neemt zelf het heft weer in handen.

Aan de andere kant: één oplossing is vaak voldoende en blijkbaar is deze gevonden.

Deel:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • Live
 • PDF
 • RSS
 • Google Buzz
Dit bericht is geplaatst in Oplossingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *